Palvelut

Palvelut

 

Pihan ja puutarhan työt

Ylläpito läpi vuodenaikojen, kuten ruohonleikkuu, pensasaitojen ja puiden leikkuu, kukkapenkit, haravointi ja lehtien poisto.

 

Viherrakentaminen ja pihasuunnitelmien toteuttaminen kuten istutukset, kivetykset ja erilaiset rakenteet, kuten terassit, patiot ja katteet.

 

Pihapuiden kaadot

Vakuutettua ja täysivaltaista pihapuista huolehtimista asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa polttopuiksi tai poiskuljetus järjestyy.

 

Myös myrskytuhojen korjaus.

 

Kiinteistön huolto

Kiinteistön huoltoa jatkuvalla tai tapauskohtaisella sopimuksella.

Kaikkiin asumismuotoihin kerrostalosta mummonmökkiin. Pihan työt ruohonleikkuusta lumitöihin. Tuholaisten torjunta.

Katon ja rännien huolto.

Rakentaminen ja remontointi

Pienten kohteiden rakentaminen. Mm katokset, vajat, autotallit ja laiturit, terassit ja aidat. Remontointi sisällä ja ulkona. Maalauskohteet. Kattoturvatuotteiden ja katteiden asennus.

 

Kotipalvelujen tukipalvelut

Mökkitalkkari Mäki-Tulokas on Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymältä anotulla luvalla oikeutettu tarjoamaan palveluja arvolisäverottomasti mm. vanhusten, sairaiden ja vammautuneiden kotona asumisen tukemiseen ja joka päiväsen elämän helpottamiseen. Arvolisäverottomien kotipalvelujen tukipalvelujen edellytyksenä on asiakkaan ja palveluntarjoajan välinen sopimus ja suunnitelma 
sosiaalihuollosta.

Lue lisää:

Avant-pienkuormaaja

Avant 640 pienkuormaaja monilla lisätyölaitteilla mahdollistaa sen käytön mm. lumitöissä, maa-aineksien levittämisessä ja kiinteistön huollossa. Jo käytössä olevien kauhojen, auran, harjakoneen, trukkipiikkien ja risukahmarin lisäksi monipuolinen
valikoima vuokrattavissa olevia lisävälineitä.

 

Esimerkkejä

Ota yhteyttä

Lomakkeella voit myös jättää tarjouspyynnön.

Ilkka Mäki-Tulokas

p. 040 538 8586

  • Mäki-Tulokas Facebookissa
Soita: 040 538 8586
  • Mäki-Tulokas Facebookissa